Sałatka z bobem, pszenicą i miętą
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 26)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
- filiżanka ugotowanego bobu
- filiżanka ugotowanej pszenicy freekah
- mała czerwona cebula
- ząbek czosnku
- pokrojony pomidor
- pokrojony ogórek
- filiżanka liści mięty
- filiżanka natki pietruszki
- 3 łyżki oliwy
- skórka z cytryny
- łyżka octu umeboshi albo soku z cytryny
- 2 łyżeczki soli morskiej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić do smaku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W