Sałatka z bobem, pszenicą i miętą

Sałatka z bobem, pszenicą i miętą
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 26)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki

Składniki:

  • filiżanka ugotowanego bobu
  • filiżanka ugotowanej pszenicy freekah
  • mała czerwona cebula
  • ząbek czosnku
  • pokrojony pomidor
  • pokrojony ogórek
  • filiżanka liści mięty
  • filiżanka natki pietruszki
  • 3 łyżki oliwy
  • skórka z cytryny
  • łyżka octu umeboshi albo soku z cytryny
  • 2 łyżeczki soli morskiej

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić do smaku.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA