Sago z owocami
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Przygotowanie:
Składniki
filiżanka sago
2 filiżanki mleczka migdałowego
2 łyżki wiórków kokosowych
2 mango
kobiałka truskawek
2 łyżeczki agaru
niesłodzony sok z owoców (jabłek, gruszek, truskawek)
Przygotowanie
Gotujemy sago w mleczku migdałowym przez 20 minut. Mieszamy z wiórkami kokosowymi i przelewamy do kubeczków. Owoce miksujemy z sokiem. Wlewamy je na patelnię, dodajemy agar i gotujemy przez 10 minut. Lekko schładzamy i polewamy wierzch sago. Wstawiamy do lodówki, żeby zastygło.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W