Ryba na parze
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 15)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
Przygotowanie:
Składniki:
dwa filety barramundi (po 150 g)
4 pokrojone pomidory
garść oliwek bez pestek
garść bazylii
2 ząbki czosnku
pół filiżanki pokrojonej w paski grillowanej papryki
łyżka posiekanej kiszonej cytryny
po pół filiżanki ugotowanej czerwonej i białej komosy ryżowej
Przygotowanie:
Rybę z pomidorami, oliwkami, bazylią, czosnkiem, papryką i cytryną ugotować na parze. Podawać z komosą ryżową.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W