Pudding z mango i kokosem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 14)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Przygotowanie:
Składniki:
3 obrane i pokrojone mango
kilka kropli wody pomarańczowej
pół filiżanki wody
puszka mleczka kokosowego
szczypta soli morskiej
pół filiżanki mąki ryżowej
pół filiżanki płatków kokosowych i dwa plasterki mango do przybrania
Przygotowanie:
Mango zmiksować z wodą pomarańczową. Zagotować mleczko kokosowe z wodą i szczyptą soli. Mieszając wsypać mąkę ryżową. Mieszać, aż powstanie gęsta masa. Następnie zdjąć z ognia i dodać zmiksowane mango. Przelać do 4 czarek i wstawić do lodówki. Kiedy masa stężeje przybrać ją płatkami kokosa i kawałkami mango.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W