Popcorn z gorzką czekoladą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz 2
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Roztop czekoladę w misce ustawionej na garnku z wrzątkiem, co chroni ją przed bezpośrednim ogniem. Mieszaj, aż powstanie gładka masa. Przygotuj popcorn. Wrzuć do dużej miski lub pojemnika. Wlej czekoladę. Mieszaj gumową łopatką, żeby czekolada równo pokryła ziarna. Wylej na natłuszczoną blachę. Podziel duże grudy. Schładzaj, aż stwardnieje.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W