Sorbet z malinami i kwiatami hibiskusa
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 46)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 500 ml syropu (równa ilość wody i cukru z odrobiną glukozy gotowane razem przez 2 minuty)
- 1 łyżka syropu z hibiskusa
- 1 opakowanie malin
- finger lime do dekoracji
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Syrop cukrowy, syrop z hibiskusa i maliny umieścić w maszynce do lodów. Zmiksować i zmrozić.
Przed podaniem sorbet przenieść na pół godziny do lodówki. Przybrać finger lime.
Przed podaniem sorbet przenieść na pół godziny do lodówki. Przybrać finger lime.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W