Pierożki z jagnięciną
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pierogi i pierożki
- Kuchnia świata:
- Kuchnia australijska
Przygotowanie:
Składniki
1 filiżanka zmielonej jagnięciny
1 łyżka stołowa posiekanej natki
1 łyżka stołowa posiekanego tymianku
2 płaty słonego, kruchego ciasta
teflonowa blacha do mini-muffinów
Przygotowanie
Z ciasta wyciąć krążki i położyć w zagłębieniach blachy. Wymieszać mięso z ziołami. Położyć porcje na cieście tak, aby mięso nie dosięgało krawędzi. Docisnąć ciasto i ładnie zawinąć. Piec w temperaturze 200°C przez 10 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Pierogi i pierożki
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W