Pierożki z jagnięciną

Pierożki z jagnięciną
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.40
Seria kulinarna:
Męski weekend (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pierogi i pierożki
Kuchnia świata:
Kuchnia australijska

Przygotowanie:


Składniki
1 filiżanka zmielonej jagnięciny
1 łyżka stołowa posiekanej natki
1 łyżka stołowa posiekanego tymianku
2 płaty słonego, kruchego ciasta
teflonowa blacha do mini-muffinów

Przygotowanie
Z ciasta wyciąć krążki i położyć w zagłębieniach blachy. Wymieszać mięso z ziołami. Położyć porcje na cieście tak, aby mięso nie dosięgało krawędzi. Docisnąć ciasto i ładnie zawinąć. Piec w temperaturze 200°C przez 10 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA