Pieczony zając z cukinią
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 6)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 250 g cukinii pokrojonej w wąskie paseczki
- oliwa z oliwek
- gałązka rozmarynu
- gałązka tymianku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 190°C. Natrzyj zająca solą i pieprzem i wstaw do piekarnika na 40 minut.
Do brytfanny włóż cukinie, polane oliwą, posypane rozmarynem i tymiankiem i piecz przez kolejnych 25 minut. Na talerzu połóż kawałki zająca i udekoruj je cukinią.
Do brytfanny włóż cukinie, polane oliwą, posypane rozmarynem i tymiankiem i piecz przez kolejnych 25 minut. Na talerzu połóż kawałki zająca i udekoruj je cukinią.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania mięsne
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W