Pieczony ser clarines
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Składniki:
- 500 g sera Clarines
- 120 ml pinot noir
- 7 ząbków zblanszowanego czosnku
- świeży tymianek
- mielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Ser powinien mieć temperaturę pokojową. Nakłuj pięciokrotnie ser czubkiem noża. W otwory włóż czosnek. Polej winem i posyp tymiankiem. Piecz w średnio rozgrzanym piekarniku przez około 20 minut. Posyp czarnym pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W