Pieczony halibut w sosie szpinakowo-rukwiowym z frytkami z batatów i grzybami
Oceń przepis:
Przygotował:
Sophie Dahl
- Seria kulinarna:
- Apetyczna panna Dahl (odc. 3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
Składniki:
- frytki z batatów
- 1 słodki ziemniak
- pokrojony wzdłuż na osiem części i podgotowany
- oliwa extra vergine
- sól morska i świeżo mielony czarny pieprz
- kilka gałązek rozmarynu lub tymianku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni C. Rozłóż obgotowane kawałki słodkiego ziemniaka na blasze do pieczenia, skrop oliwą, dopraw solą oraz pieprzem i posyp listkami tymianku lub rozmarynu. Wstaw do piekarnika i piecz 15-2
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W