Pasta jajeczna
Oceń przepis:
Przygotował:
Tomasz Jakubiak
- Seria kulinarna:
- Jakubiak rodzinnie (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pasty do chleba
Składniki:
- 3 jajka od kury zielononóżki
- sardela
- 2 łyżki majonezu
- 3 łodygi szczypiorku
- łyżeczka musztardy stołowej
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Jajka ugotuj na twardo, posiekaj i przesyp do miski.
Dodaj pokrojony szczypiorek i sardelę. Dodaj musztardę i majonez.
Całość dopraw solą i wymieszaj. Smacznego!
Dodaj pokrojony szczypiorek i sardelę. Dodaj musztardę i majonez.
Całość dopraw solą i wymieszaj. Smacznego!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W