Paczuszki z halibuta i warzyw

Paczuszki z halibuta i warzyw
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 4.80
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.48)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 200 stopni C. Pokrój marchewkę, paprykę i groszek w słupki. Wymieszaj w misce ze skórką z cytryny, oliwą, solą i pieprzem. Złóż na pół 4 kwadratowe arkusze papieru do pieczenia o boku 40 cm i wytnij z nich duże serca. Rozłóż je na blacie i ułóż na każdym trochę warzyw wzdłuż zgięcia. Na wierzchu ułóż po kawałku halibuta, oprósz solą i pieprzem oraz pokrop sokiem z cytryny. Złóż papier na pół i ściśle zawiń brzegi paczuszki. Zakręć mocno końcówkę papieru i załóż pod spód. Ułóż paczuszki na blasze i piecz 15 min.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA