Ostry dip paprykowy
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.47)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 2 szklanki gęstego jogurtu naturalnego
- 1 mała puszka koncentratu pomidorowego
- 2 papryczki japapeno
- sok i skórka z 1 limonki
- 3 dymki
- ½ szklanki posiekanej świeżej kolendry
- sól
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmieszaj wszystkie składniki w malakserze na gładkie puree. Dopraw do smaku.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia meksykańska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W