Opiekane kanapki
Oceń przepis:
Przygotował:
Janella Purcell
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? (odc.8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Kuchnia świata:
- Kuchnia międzynarodowa
Przygotowanie:
Składniki
paczka ekologicznych bezglutenowych lub orkiszowych bułeczek
łyżeczka majonezu sojowego
pół łyżeczki pasty miso
ćwierć awokado
1-2 kawałki marynowanego tofu
pół filiżanki czerwonej kapusty
2 łyżki mieszanych świeżych ziół
posiekana szalotka
mała garść dowolnych kiełków
Przygotowanie
Bułki smarujemy pastą miso, a następnie dokładamy pozostałe składniki. Wkładamy całość do opiekacza do kanapek.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W