Mus z kiwi
Oceń przepis:
Przygotował:
Maryla Musidłowska
- Seria kulinarna:
- Maryla al dente (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 8 owoców kiwi
- 3 cm kawałek świeżego imbiru
- 200 ml śmietanki owsianej sojowej lub kokosowej
- 4 łyżki miodu
- szklanka pokruszonych kostek lodu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Obierz kiwi i podziel na cząstki. Obierz i zetrzyj imbir. W blenderze zmiksuj owoce z imbirem i lodem. Dodaj miód i śmietankę, miksuj jeszcze przez chwilę. Podawaj w pucharkach.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W