Martini różane

Martini różane
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Maryla Musidłowska

Seria kulinarna:
Maryla al dente (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska

Składniki:

  • łyżeczka konfitury z płatków róż
  • 50 ml Martini rosato
  • 4 kostki lodu
  • 100 ml wody sodowej

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszaj Martini z konfiturą różaną. Dodaj kostki lodu, dolej wody sodowej. Przecedź do szklanki, lub podawaj nieprzecedzone.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA