łódeczki z batatów

łódeczki z batatów
Oceń przepis:
21 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.50)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • bataty
  • pokrojone wzdłuż na ćwiartki
  • 1 łyżeczka chili w proszku
  • ½ szklanki oliwy
  • szczypta soli

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C. Wymieszaj składniki i ułóż ćwiartki ziemniaków na blasze skórą do góry. Piecz 30 min, aż będą złociste i miękkie.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA