Nerkowce z chili
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
- Ilość osób:
- 4
Przygotowanie:
Składniki:500 g nerkowców
4 białka
1 łyżeczka pieprzu kajeńskiego
2 łyżeczki soli w płatkach
2 łyżki wędzonej papryki
Przygotowanie:
Nerkowce obtoczyć w papryce, pieprzu kajeńskim i soli. Białka ubić na sztywną pianę. Orzechy zanurzyć w pianie, a następnie rozłożyć na blasze. Piec 16 minut w temperaturze 160°C.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W