Jogurt z miętą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- ¾ szklanki jogurtu typu greckiego
- 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- ½ szklanki świeżo pokrojonych liści mięty
- 2 łyżeczki oliwy z oliwek
- ½ posiekanego ząbka czosnku
- świeżo zmielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszaj składniki w średniej misce. Przechowuj w lodówce. Podawaj w temperaturze pokojowej.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W