Jajecznica po indyjsku
Oceń przepis:
Przygotował:
Anjum Anand
- Seria kulinarna:
- Łatwa kuchnia indyjska (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania wegetariańskie
- Kuchnia świata:
- Kuchnia indyjska
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- 1 łyżeczka oleju roślinnego i grudka masła
- 2 łyżki drobno posiekanej cebuli
- 2 jajka
- ½ małego pomidora
- pokrojonego w drobną kostkę
- ¼ zielonej papryczki chilli
- wypestkowanej i pokrojonej w plasterki
- sól do smaku
- 1 łyżka posiekanej świeżej kolendry
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Rozgrzać na patelni olej i masło. Dodać cebulę i smażyć, aż się zeszkli. W misce rozkłócić jajka z pozostałymi składnikami. Wylać na patelnię i smażyć, mieszając, do uzyskania pożądanej konsystencji.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania wegetariańskie
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W