Jabłka z nadzieniem wieprzowym
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.38)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
Przygotowanie:
Wykorzystaj pozostałe nadzienie z kotletów schabowych z nadzieniem jabłkowym.
4 aromatyczne jabłka (np. cortlandy)
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni C. Odetnij szczyty jabłek i zachowaj. Wyjmij łyżką większość miąższu. Napełnij je nadzieniem z białej kiełbasy i jabłek, przykryj odciętymi szczytami i piecz przez 20 min, aż jabłka zmiękną, a nadzienie będzie gorące.
© Michael Smith
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W