Grzanki z górskiego chleba
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pieczywo
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 1 opakowanie chleba górskiego
- 3 łyżki suszonego oregano
- 2 łyżki sezamu
- 1 pęczek oregano
- sól
- oliwa
- 1 łyżka sumaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Świeże oregano posiekać i wymieszać z suszonym. Dodać sezam, sól i oliwę.
Chleb podzielić na kawałki i rozłożyć na blasze. Posmarować przygotowanymi przyprawami i posypać sumakiem.
Piec w temperaturze 150° przez 5 minut.
Chleb podzielić na kawałki i rozłożyć na blasze. Posmarować przygotowanymi przyprawami i posypać sumakiem.
Piec w temperaturze 150° przez 5 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W