Grzanki z górskiego chleba

Grzanki z górskiego chleba
Oceń przepis:
35 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pieczywo
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Świeże oregano posiekać i wymieszać z suszonym. Dodać sezam, sól i oliwę.
Chleb podzielić na kawałki i rozłożyć na blasze. Posmarować przygotowanymi przyprawami i posypać sumakiem.
Piec w temperaturze 150° przez 5 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA