Croque monsieur

Croque monsieur
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 3
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Inne
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Chleb posmarować masłem, ułożyć nieposmarowana stroną do góry. Posmarować musztardą, obłożyć szynką, serem i plasterkami gruszki. Doprawić do smaku, przykryć drugą kromką , posmarowaną masłem stroną o góry. Smażyć na rozgrzanej patelni na średnim ogniu, aż chleb się zrumieni, a ser roztopi (około 5 minut).

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA