Aksamitna zupa z dyni na mleku kokosowym

Aksamitna zupa z dyni na mleku
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Jesienne ATELIER SMAKU (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z dyni

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Dynię i paprykę kroimy w kostkę, wrzucamy do garnka z wodą i przyprawami. Gotujemy ok. 15 minut, dolewamy mleko kokosowe i oliwę truflową. Po ponownym zagotowaniu miksujemy. Podajemy przybrane wiśnią z miętą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA