33.sałatka z bobu z serem brie
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Sobota w kuchni (odc.33)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Przygotowanie:
Składniki350 g świeżego łuskanego bobu
starta skórka i sok z ½ cytryny
2 łyżki oliwy
2 łyżki posiekanej natki pietruszki o płaskich liściach
opakowanie sera brie
sól, świeżo mielony czarny pieprz
Przygotowanie
Gotować bób 2-3 min w osolonej wodzie. Odcedzić i obrać ze skórki. Wymieszać w misce bób ze skórką cytrynową, sokiem i doprawić do smaku. Dodać natkę, wymieszać. Podawać porcję bobu z dwoma plastrami brie.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W