Szaszłyki z polędwicy wołowej, pieczarek, papryką i wędzonym boczkiem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania mięsne
Składniki:
- 1 kg polędwicy pokrojonej w 3 cm kostkę
- 2 średnie cebule pokrojone w 3 cm kawałki
- 2 czerwone papryki pokrojonej w 3 cm kostkę
- 100 g małych pieczarek
- 200 g wędzonego boczku pokrojonego w 3 cm kostkę
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać w naczyniu, posypać suchą marynatą i zalać oliwą. Starannie wymieszać. Pozostawić na pół godziny. Nabijać na patyczki na przemian mięso, warzywa i boczek. Piec na grillu, przewracając.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W