Sos tatarski Ainsleya
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.3)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Składniki:
- kilka łyżek majonezu
- 1 chili
- 3-4 ząbki czosnku
- łyżka posiekanej natki pietruszki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Chili lekko opiec na ruszcie. Zdjąć z grilla, ułożyć na desce i trzymając za ogonek, przekroić wzdłuż i wyskrobać pestki. Posiekać drobno chili, przełożyć do miski. Wymieszać z majonezem i posiekanymi drobno ząbkami czosnku oraz posiekaną natką. Doskonały sos do pieczonej ryby, mięsa i warzyw!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W