Sos tatarski
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 9)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- ⅓ szklanki majonezu
- 3 łyżki posiekanych korniszonów
- 1 posiekana szalotka (około 2 łyżeczki)
- 2 łyżki osuszonych kaparów
- 1 łyżeczka świeżo wyciśniętego soku z cytryny
- sól gruboziarnista i świeżo zmielony pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W małej miseczce wymieszaj majonez, ogórki, szalotki, kapary i sok z cytryny. Przypraw solą i pieprzem. Przykryj i przechowuj w lodówce przez maksymalnie 2 dni. Przed podaniem ponownie wymieszaj.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W