Sorbet z mlekiem ryżowym i hibiskusem
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 47)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 3 filiżanki mrożonego mleka ryżowego
- 1-2 łyżki syropu z hibiskusa
- 2 owoce finger lime bez pestek
- 2 łyżki posiekanych migdałów
- kwiaty hibiskusa z syropu do dekoracji
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Mleko zmiksować z syropem i finger lime. Przed podaniem posypać migdałami, skropić syropem i przybrać kwiatami.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W