Sorbet truskawkowy z bananami
Oceń przepis:
Przygotował:
Tomasz Deker
- Seria kulinarna:
- Desery Dekera (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- 400 g mrożonych truskawek
- 400 g pokrojonych w małe kawałki i zamrożonych bananów
- 65 ml mleka kokosowego
- 30 ml syropu z agawy lub klonowego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zamrożone owoce przekładamy do melaksera i miksujemy do połączenia składników i uzyskania masy o konsystencji lodów
Dodajemy schłodzone mleko kokosowe, dosładzamy do smaku i miksujemy do uzyskania lekko kremowej konsystencji.
Podajemy natychmiast lub wkładamy do zamrażalnika, na później.
Dodajemy schłodzone mleko kokosowe, dosładzamy do smaku i miksujemy do uzyskania lekko kremowej konsystencji.
Podajemy natychmiast lub wkładamy do zamrażalnika, na później.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W