Sorbet ananasowo-kokosowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Jacek Sikora
- Seria kulinarna:
- Słodki drań 2 (odc.2)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- szklanka mleka kokosowego
- pół szklanki cukru trzcinowego
- łyżeczka startego świeżego imbiru
- jeden nieduży świeży drobno pokrojony ananas
- sok z połowy limonki
- połowa orzecha kokosowego do podania
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do blendera wrzucić wszystkie składniki i zmiksować na gładką masę. Przełożyć do łupiny orzecha i wstawić do zamrażalnika na ok. 30 do 40 minut. Sorbet warto przemieszać w trakcie procesu mrożenia.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W