Sałatka krabowo-truskawkowa

Sałatka krabowo-truskawkowa
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Ricardo Larrivee

Seria kulinarna:
Ricardo i przyjaciele (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 1 awokado pokrojone w kostkę 2,5 cm
  • 1 ogórek
  • obrany
  • pozbawiony pestek i pokrojony w kostkę 2,5 cm
  • 1 szklanka truskawek
  • przekrojonych na 4
  • 225 g mięsa kraba
  • sok z 1-2 limonek
  • 1 łyżka oliwy
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Delikatnie połącz wszystkie składniki. Dopraw solą i pieprzem. Natychmiast podaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA