Purée z batatów
Oceń przepis:
Przygotował:
Ricardo Larrivee
- Seria kulinarna:
- Ricardo i przyjaciele (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski, Inne
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- 1 kg batatów
- 60 ml masła
- 60 ml bulionu drobiowego
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Owiń bataty w folię aluminiową. Włóż do piekarnika, w którym piecze się wieprzowina. Piecz przez około 1,5 godziny aż będą miękkie. Obierz, wrzuć do robota kuchennego i zmiksuj z pozostałymi składnikami. Dopraw solą i pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W