Policzki dorsza

Policzki dorsza
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 3.50
Seria kulinarna:
Mitch i Matt idą na ryby
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Policzki dorsza oczyścić. Dorsza, imbir, chili i dymkę przełożyć na papier do pieczenia ułożony na folii aluminiowej i delikatnie wymieszać. Zwinąć rogi papieru razem z folią tak, by nadać mu kształt miseczki. Następnie dodać sos sojowy, wino ryżowe oraz wodę. Brzegi papieru wraz z folią zwinąć tak, by uformować szczelną paczuszkę. Piec przez 20 minut w temperaturze 200° C.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA