Mrożona caffe latte
Oceń przepis:
Przygotował:
Ainsley Harriott
- Seria kulinarna:
- Ekspres Ainsleya dla smakoszy (odc.6)
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia włoska
Składniki:
- 100 ml kawy z ekspresu
- puszka skondensowanego mleka
- 4 łyżki brązowego cukru
- opakowanie słodkiej śmietanki
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Cukier dodać do gorącej kawy, żeby się rozpuścił. Do dzbanka wlać puszkę skondensowanego mleka, dodać śmietankę, wymieszać. Wstawić do zamrażarki na kilka godzin, aby się schłodziła i zgęstniała. Na godzinę przed podaniem przestawić do lodówki. Podawać w małych filiżankach.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W