Łosoś gotowany w torebce z koprem włoskim
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Przepisy z Niebiańskiej kuchni (odc. 8)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 4 filety z łososia
- sól i pieprz
- 2 bulwy pokrojonego kopru włoskiego
- 2 cebule
- posiekane
- 4 łyżki masła
- 200 ml białego wina
- sok z 1 cytryny
- 4 zamykane torebki do mrożonek
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zagotuj wodę w garnku. Przypraw łososia. Włóż każdy z filetów do osobnej torebki razem z koprem włoskim, cebulą, łyżką masła i białym winem. Dodaj sok z cytryny i zamknij szczelnie torebkę. Gotuj w wodzie przez 10 minut.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z ryb
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W