Jesienna sałata
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.102)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 4 duże garście mieszanki zielonych liści (sałaty
- roszponki
- rukoli
- szpinaku
- etc.)
- 1 jabłko odmiany Honey Crisp lub inne
- pozbawione gniazda nasiennego
- cienko pokrojone
- 1 szalotka
- obrana i posiekana
- 2 łyżki winegretu cydrowego
- 1 łyżka musztardy diżońskej
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- sól i pieprz
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wymieszać szalotkę, winegret, musztardę, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Dodać jabłka i zieleninę. Wymieszać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Sałatki, sałaty i surówki
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W