Coleslaw
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Pyszne weekendy Billa (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- ½ kapusty włoskiej
- poszatkowanej
- 2 marchewki
- obrane i pokrojone w słupki
- 1 łodyga selera naciowego
- drobno posiekana
- 1 czerwona cebula
- poszatkowana
- 2 łyżki kaparów
- opłukanych
- 1 mała garść posiekanej natki
- 4 łyżki majonezu
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1 łyżka białego octu winnego
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
W dużym naczyniu połącz kapustę, marchew, seler, czerwoną cebulę, kapary i natkę. Wymieszaj majonez, sok z cytryny i ocet. Dodaj stały dressing do warzyw, dopraw solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W