Ananas z kolendrą
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Domowy kucharz (odc.19)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
- Ilość osób:
- 4
Składniki:
- 1 dojrzały ananas
- obrany i pokrojony na kawałki
- 2 garści liści kolendry
- plus kilka kawałków gałązek do przybrania
- ½ szklanki cukru
- 3-4 łyżki wiórków kokosowych
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Wrzuć kolendrę i cukier do malaksera, miksuj używając funkcji „pulse”, aż osiągniesz konsystencję grubego piasku. Wymieszaj ananasa z większością kolendrowego cukru, resztę zachowaj jako przybranie. Podaj w miskach przybrane resztą cukru, gałązkami kolendry i wiórkami kokosowymi.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W