Zupa rybna z kapustą

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 16)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Zupy
Składniki:
- ćwierć kapusty
- 100 g serioli
- kilka uszaków
- kłącze imbiru
- 3 dymki
- bulion rybny
- sól i pieprz
- olej sezamowy
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Kapustę pokroić w kwadraty, filet podzielić na części, pokroić uszaki, zetrzeć imbir i posiekać białe części dymki. Prz
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zupy
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W