Trufle kokosowe

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 43)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Desery
Składniki:
- półtorej filiżanki świeżych albo suszonych daktyli bez pestek
- filiżanka pistacji (można zastąpić je orzechami włoskimi, pekanowych, makadamiami albo migdałami)
- pół filiżanki wiórków kokosowych
- kilka kropili wody różanej albo pomarańczowej
- łyżka surowego kakao do obtaczania
Kalkulator kulinarny
Przelicznik produktów
Wybierz produkt
1 szklanka ma pojemność 250 ml
1 łyżka ma pojemność 15 ml
1 łyżeczka ma pojemność 5 ml
Przelicznik wag
jednostka
jednostka
gram
Przelicznik pojemności
jednostka
jednostka
mililitr
Przelicznik temperatur
Przelicznik foremek
Twoja foremka
Foremka z przepisu
Przygotowanie:
Wszystkie składniki trufli zmiksować. Formować małe kulki i obtaczać je w kakao.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W