Szprycer winogronowy
Oceń przepis:
Przygotował:
Paul Merret
- Seria kulinarna:
- Ekonomia gastronomii (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- 180-200 g dojrzałych winogron
- 2 łyżki syropu z kwiatów czarnego bzu
- 10 kostek lodu
- 150 ml białego wina
- 4 listki mięty
- trochę gazowanej wody
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Zmiksuj wszystkie składniki poza kostkami lodu i wodą gazowaną. Rozłóż kostki lodu do 2 wysokich szklanek. Wlej winogronową mieszaninę i dopełnij wodą gazowaną.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W