Salsa z mango
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Kocioł w kuchni (odc.1)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Przygotowanie:
Składniki
2 mango, pokrojone w 1 cm kostkę
2 dymki, pokrojone w cienkie paski
2 łyżki drobno posiekanej czerwonej cebuli
1 tajskie chili, drobno posiekane
3 łyżki grubo posiekanej kolendry
2 łyżki czerwonej papryki posiekanej w 0,5 cm kostkę
sok z 2 limonek
sól i pieprz do smaku
Przygotowanie
W misce wymieszaj wszystkie składniki. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem schłodź w lodówce przez co najmniej 20 minut. Możesz też przygotować ją dzień wcześniej.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W