Sałatka z rukwi wodnej, cebuli i rzodkiewek
Oceń przepis:
Przygotował:
Lucinda Scala Quinn
- Seria kulinarna:
- Łatwe przepisy na wielki apetyt
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sałatki, sałaty i surówki
Składniki:
- 1 pęczek rukwi wodnej
- umytej i osuszonej
- 1 pęczek rzodkiewek
- umytych i pokrojonych w plasterki
- ½ cebuli
- pokrojone w plasterki
- oliwa z pierwszego tłoczenia
- czerwony ocet winny
- sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Włożyć rukiew do dużej salaterki, posypać plasterkami rzodkiewek i cebuli. Polać oliwą i octem winnym, doprawić do smaku solą, pieprzem, i dokładnie wymieszać.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W