Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Męski weekend (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Przekąski
Przygotowanie:
Składniki
12 grzaneczek z chleba na zakwasie
12 plastrów pieczonej wołowiny
12 kawałków łodygi selera naciowego
¼ filiżanki pesto
sól i pieprz
oliwa z pierwszego tłoczenia do pokropienia
Przygotowanie
Każdą grzaneczkę posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Kawałek selera położyć na każdym plastrze mięsa i zwinąć. Postawić roladki na grzaneczkach. Doprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Przekąski
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W