Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach

Pieczona wołowina i pesto na grzaneczkach
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 3.80
Seria kulinarna:
Męski weekend (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Przygotowanie:


Składniki
12 grzaneczek z chleba na zakwasie
12 plastrów pieczonej wołowiny
12 kawałków łodygi selera naciowego
¼ filiżanki pesto
sól i pieprz
oliwa z pierwszego tłoczenia do pokropienia

Przygotowanie
Każdą grzaneczkę posmarować 1/2 łyżeczki pesto. Kawałek selera położyć na każdym plastrze mięsa i zwinąć. Postawić roladki na grzaneczkach. Doprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA