Pasta z wędzonej makreli
Oceń przepis:
Przygotował:
Marieta Marecka
- Seria kulinarna:
- ABC GOTOWANIA
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Składniki:
- 1 obrana wędzona ryba
- ½ małej czerwonej cebuli
- świeża bazylia
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżeczki kaparów
- 1 łyżeczka marynowanego pieprzu
- 4 rzodkiewki drobno pokrojone
- ½ łyżeczki musztardy typu Dijon
- ew. sól, pieprz
- Do podania: małe krakersy lub grzaneczki, pomidorki koktajlowe
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Makrelę, musztardę, majonez, kapary, pieprz i bazylię wrzucamy do malaksera. Miksujemy wszystko krótko. Przekładamy do miseczki. Rzodkiewkę drobno kroimy, podobnie cebulkę i dodajemy do pasty rybnej. Mieszamy z pastą i ew. doprawiamy jeszcze do smaku. Gotowe!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W