Paprykowo-klonowy sos barbecue
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Manic Organic (odc. 11)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Sosy, kremy, pasty
Składniki:
- 4 upieczone słodkie papryki
- ⅓ szklanki syropu klonowego
- 1 łyżka białego octu winnego
- ½ łyżeczki płatków chilli
- ½ łyżeczki soli morskiej
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Z papryk usunąć gniazda nasienne, miąższ pokroić w grubą kostkę i wraz z pozostałymi składnikami starannie zmiksować. Powstały przecier przelać do garnka i zagotować. Gotować, aż zostanie go ¾ szklanki. Schłodzić.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W