Mrożona Margarita
Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Australijskie Boże Narodzenie (odc.5)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje
- Kuchnia świata:
- Kuchnia meksykańska
Składniki:
- 2 części tequili
- 1 część Cointreau
- sok z 4-5 limonek (zamiast limonek można użyć pomarańczy)
- pokruszony lód
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Do miksera wlej wszystkie płyny. Dodaj lód i miksuj do uzyskania zawiesistej konsystencji.
Przygotuj szklanki pocierając ich brzegi rozkrojoną limonką. Następnie zanurz krawędzie w soli. Wlewaj Margaritę i podawaj!
Przygotuj szklanki pocierając ich brzegi rozkrojoną limonką. Następnie zanurz krawędzie w soli. Wlewaj Margaritę i podawaj!
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Kuchnia meksykańska
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W