Lemoniada z wody po gotowanej kaszy jęczmiennej
Oceń przepis:
Przygotował:
Jagna Niedzielska
- Seria kulinarna:
- Bez reszty. Kuchnia Zero Waste (odc. 7)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Napoje, Dania z resztek
Składniki:
- 100 g kaszy jęczmiennej
- 1 l wody
- skórka z dwóch cytryny przelane wrzątkiem
- Sok z dwóch cytryny
- 2 łyżki miodu
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
Kaszę zalej wodą i gotuj wg przepisu na opakowaniu.
Po wyjęciu kaszy z wody ostudź płyn i połącz z sokiem z cytryny, cytryną oraz miodem.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Dania z resztek
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W