Grillowana minipizza z prosciutto i rukolą

Grillowana minipizza z prosciutto i rukolą
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Anne Burrell

Seria kulinarna:
Sekrety szefowej kuchni (odc. 18)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pizza
Ilość osób:
6

Składniki:

  • oliwa chili:
  • 5-6 dużych ostrych czerwonych chili
  • 1½ szklanki oliwy extra vergine

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

oliwa chili
Podgrzej oliwę w rondelku na małym ogniu, aż zawrze. Zdejmij z ognia, dodaj chili i odstaw przynajmniej na godzinę.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA