Grillowana minipizza z prosciutto i rukolą
Oceń przepis:
Przygotował:
Anne Burrell
- Seria kulinarna:
- Sekrety szefowej kuchni (odc. 18)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Pizza
- Ilość osób:
- 6
Składniki:
- oliwa chili:
- 5-6 dużych ostrych czerwonych chili
- 1½ szklanki oliwy extra vergine
Kalkulator kulinarny
Przygotowanie:
oliwa chili
Podgrzej oliwę w rondelku na małym ogniu, aż zawrze. Zdejmij z ognia, dodaj chili i odstaw przynajmniej na godzinę.
Podgrzej oliwę w rondelku na małym ogniu, aż zawrze. Zdejmij z ognia, dodaj chili i odstaw przynajmniej na godzinę.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Zobacz również...
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W